Inloggen
Inlogcode
Wachtwoord

NVGA AM Innovatieprijs

Logo Innovatieprijs 

 

Na een periode van tien jaar werd de Generali AM Innovatieprijs in 2015 voor het laatst uitgereikt.
Daarop besloot de NVGA dit initiatief samen met Assurantie Magazine (AM) voort te zetten en open te stellen voor alle (keten)partners in het volmachtkanaal.
Het belangrijkste doel is om de innovatiekracht in het volmachtkanaal extra te stimuleren én om vakgenoten enthousiast te maken voor nieuwe ontwikkelingen.
In het Reglement staan de beoordelingscriteria die de onafhankelijke jury hanteert.
De prijs bestaat uit een eervolle vermelding, publieke waardering en positieve publiciteit.

De uitreiking van de NVGA AM Innovatieprijs vond plaats tijdens de Marktdag Volmachten op 19 april 2017. Uit handen van Jannie Benedictus (hoofdredacteur Assurantie Magazine) en NVGA-bestuurslid Michael de Nijs nam Rogier van der Kooy Versteeg de Award in ontvangst. De prijs ging naar de Neerlandse voor haar Overstromingsrisicomodel. Het model is een web-enabled verzekeringsoplossing en maakt het overstromingsrisico verzekerbaar op vrijwillige basis en tegen een redelijke prijs. De jury noemt de Neerlandse een volhoudende initiatiefnemer gegeven het feit dat zij tot een verzekeringsoplossing is gekomen voor een risico dat niet eerder verzekerbaar bleek te zijn. Daarvoor heeft de jury grote sympathie en zij vindt het een aansprekend voorbeeld van innovatie. "Deze innovatie heeft impact voor de sector, oog voor optimalisatie van de manier van werken en appelleert aan een reëel probleem".

De NVGA AM Innovatieprijs staat open voor alle ketenpartners van het volmachtkanaal en is bedoeld ter bevordering van de kracht van het volmachtkanaal. De prijs bestaat uit een eervolle vermelding, publieke waardering en positieve publiciteit.

 

 

2012 Copyright NVGA - Powered by VolmachtBeheer